Silk and Sugar

Silk and Sugar

Silk and Sugar is een unieke salon in Overlangel (Ravenstein) voor vrouwen, mannen en jongeren va 15 jaar.

Silk and Sugar biedt diverse gezicht- en lichaamsbehandelingen aan. Of het nu om een korte gezichtsbehandeling gaat of een complete wellnessbehandeling met massage, je gaat hoe dan ook tevreden de deur uit.

Suikerontharen op 100% natuurlijke manier

Ik werk met de producten van Pandhy’s. De suikerpasta is een water-suiker mengsel gebaseerd op oude recepten uit het Midden-Oosten. Ontharen met Pandhy’s heeft een zacht peelende werking doordat dode huidcellen worden mee genomen. Dit in combinatie met de hydraterende eigenschap, maakt van de epilatie met suikerpasta, een “behandeling”. In tegenstelling tot andere onthaarmethodes, kunnen haren met een lengte vanaf 2-3 mm al verwijderd worden.

Voor iedereen en voor elk lichaamsdeel

Alles is mogelijk voor man en vrouw. Rug, benen, oksels, (dons)haren in het gezicht, bikinilijn, Brazilian of Boyzilian. Suikerontharing of body sugaring leent zich door zijn zachtheid voor de ontharing van elk lichaamsdeel.

Professionele handen

Je bent bij Silk and Sugar in professionele handen. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en gecertificeerd “Sugar Practitioner” en ben gesprecialiseerd in de Brazilian en de Boyzilian. Thuis kun je je huid verzorgen met de pure kracht en mildheid van Pandhy’s producten. en True Delight. In de salon kun je kiezen uit een assortiment van scrubs, creme’s, milks en lotions, deze zijn dierproefvrij en op natuurlijke basis. Ik adviseer je graag.

Kom het ervaren! Maak een afspraak voor een proefbehandeling.