Natuurlijk en puur

Dat was voor mij één van de redenen om te gaan “sugaren”. De suiker is een natuurlijk en lichaamseigen product (glucose, fructose), en maakt het ontharen milder en minder pijnlijk dan harsen. Geen toevoegingen, geen rollers of spatels. Puur en alleen met suiker en water.

Zelf was ik al een tijd op zoek naar een andere manier van ontharen. Scheren om de dag stond me steeds meer tegen. Harsen vond ik pijnlijk en het gaf rode bultjes en een geïrriteerde huid. In mijn zoektocht naar natuurlijke alternatieven, blijkt “sugaren” de oplossing.

De warme suiker wordt licht masserend met de hand aangebracht en zakt in de haarfollikels. Daarna worden de haren verwijderd met de haargroei mee (minder haarbreuk en minder pijnlijk). Na meerdere keren behandeld te zijn met suiker, was ik om. Ik wilde het zelf bij anderen doen, en de ander laten ervaren hoe natuurlijk, puur en mild ontharen is.

Wil je het ook ervaren? Maak dan een afspraak voor een proefbehandeling.

Wendy Simonis