Silk and Sugar

 

Ontharen op een natuurlijke en milde wijze

Silk & Sugar is een unieke ontharingsstudio in Rosmalen voor vrouwen, mannen en jongeren va 14 jaar.  Ontharen gebeurt op een 100%  natuurlijke wijze. Dus geen wax of hars, maar met suiker. Body Sugaring genoemd.

Suiker is een 100% natuurlijk product

In de studio wordt gewerkt met de producten van Pandhy's. Deze suikerpasta is een water-suiker mengsel gebaseerd op oude recepten uit het Midden-Oosten. Ontharen met Pandhy's heeft een zacht peelende werking doordat dode huidcellen worden mee genomen. Dit in combinatie met de hydraterende eigenschap, maakt van de epilatie met suikerpasta, een "behandeling". In tegenstelling tot andere onthaarmethodes, kunnen haren met een lengte vanaf 2-3 mm al verwijderd worden.

Voor iedereen en voor elk lichaamsdeel

Alles is mogelijk voor man en vrouw. Rug, benen, oksels, (dons)haren in het gezicht, bikinilijn, Brazilian of Boyzilian. Suikerontharing of body sugaring leent zich door zijn zachtheid voor de ontharing van elk lichaamsdeel.

Professionele handen

Je bent bij Silk&Sugar in professionele handen. Ik ben gecertificeerd "Sugar Practitioner"en ben gesprecialiseerd in de Brazilian en de Boyzilian. Thuis kun je je huid verzorgen met de pure kracht en mildheid van Pandhy's producten. In de studio kun je kiezen uit een assortiment van scrubs, milks en lotions. Ik adviseer je graag.

Kom het ervaren! Maak een afspraak voor een proefbehandeling.

 

stoel en kast beste